Fordítás: Repülő Csillag Feng Shui – 81 Csillagkombináció

„Amikor csak tanítunk vagy tanácsadást végzünk, próbáljuk meg elképzelni, hogy a közönség soraiban ott ül egy tudós, egy pszichiáter és egy gyerek. Egyesek csodálkoznak, hogy a tudomány miért nem veszi komolyan a kínai Feng Shuit. Lehet, hogy a tudomány másként tekintene a szakmánkra, amint mi magunk sem tesszük többé nevetség tárgyává azt.” – Heluo

Repülő Csillag Feng Shui 81 csillagkombináció

Megosztási irányelvek: A PDF anyagot a szerző (Heluo) engedélye nélkül nem szabad feltölteni sehova, csupán hivatkozni lehet az itt is linkelt oldalra. Továbbá sem részeiben, sem egészében nem másolható a tartalma, rövid idézeteket leszámítva. Kérek mindenkit, tartsa ezt tiszteletben.

Mélyen tisztelt tanítóm, Heluo hivatalos Repülő Csillag Feng Shui tananyagából csonkítatlanul kiemelt, nyilvánosan megosztott fejezetet fordítottam le nemrégiben, amely most PDF formában le is tölthető Heluo oldaláról. Megjegyzendő, hogy ez egy nagyobb egész részlete, és elsősorban Feng Shui gyakorlók számára készült, így helyenként esetleg híján lehet a fogalmak, szakkifejezések bevezetésének vagy egyes összefüggések részletesebb kifejtésének – amelyek a tananyag más, itt nem közölt részein kaptak helyet -, mégis önállóan használható, egységes egészt alkotó mű. Fontos tényezőre hívja fel a figyelmet: az időminőségek szerepére és helyes használatára a Xuan Kong Repülő Csillag Feng Shuiban.

Ésszerű levezetésekkel, józan megállapításokkal oszlatja el a félreértéseket, tévhiteket, gondolkodásra késztet, hiteles gyakorlatra oktat. Példaértékűnek és hiánypótlónak tartom a szakma magyarországi képviselői számára, de bízom benne, hogy a nem szakmabeli érdeklődők számára is lelkesítő s tanulságos olvasmányként szolgál.

Meglehet, hogy a szakmabeliek ezt vagy azt nem így tanulták a hazai (vagy külföldi) tanfolyamon, esetleg eddig ismeretlen területeket fedett fel számukra ez az írás. Írjanak, és egymás iránt a kölcsönös tiszteletet megadva érvekkel megvitathatjuk a nézetkülönbségeket, tisztázhatjuk a kérdéses összefüggéseket. Szívesen válaszolok bármilyen megkeresésre – bátorítok mindenkit a vélemény nyilvánításra, gondolatai megosztására, illetőleg kérdésfeltevésre.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This