Ősvaló – Regisztráció

Az a név, amin szeretnéd, hogy a rendszerüzenetekben szólítsalak. Például keresztnév, becenév stb.
Az a cím, amivel regisztráltál a tanfolyamra.
Kérlek, ügyelj rá, hogy ugyanazt az email címet add meg, mint az előző mezőben.
Kérlek, adj meg összetett jelszót, ami nem lehet szótári szó. Legyen benne nagybetű, kisbetű, szám és egyéb írásjegy vegyesen, és legalább 8-10 karakter hosszúságú legyen.
Kérlek, ügyelj rá, hogy ugyanazt a jelszót címet add meg, mint az előző mezőben.
Az oldal reCAPTCHA v3 technológiát használ, amelyre a Google adatvédelmi irányelvei és a Google ÁSzF érvényes. A reCAPTCHA az illetéktelen regisztrációkkal, robotok általi tevékenységekkel szembeni védelemként szolgál, nem zavarja meg a felhasználói élményt, és nem használatos semmilyen egyéb célokra. További részletek a működéséről itt olvashatóak.
A megadott email címet, jelszót és megszólítást az oldal adatbázisában tárolom, kizárólag a felhasználói ügymenetek kezelése végett. Nem használom semmilyen hírlevélhez, hacsak nem iratkoztál fel ugyanezzel az email címmel kifejezetten olyan szolgáltatásra is. A regisztráció a folyamat jóváhagyásával, esetlegesen jelszóbeállítással kapcsolatos vagy egyéb, kifejezetten a feliratkozást érintő emailek fogadását igényli. Ezek kapcsán a Ősvaló oldal Általános Szerződési Feltételei és az Adatvédelmi tájékoztató érvényes.
Share This