A tanulók véleménye:

„Sok iskolában megfordultam, jó pár képletet átnézegettem, de mindig éreztem, hogy valami “kis” mozaik hiányzik. Az eddigi iskolákban nagyon sok kérdésemre nem tudtak választ adni, amire a tananyagodban megtaláltam.”

„A találkozások, főleg a személyes és a skype beszélgetések alkalmával, ahogy ott elmondtad a dolgokat, kezdtek teljesen világosnak tűnni és elkezdtem érezni, hogy itt a valódi tudás és az egésznek az esszenciája.”

„Ilyen tanfolyamon még soha nem vettem részt ami ennyire igazodik az egyének igényeihez, persze ésszerű határok között.”

„Nagyon mély, több rétegű, alapos, a témákkal kapcsolatos, sok mindent felölelő ismeretanyag, sok eredeti hivatkozással, tudományos precizitással, ugyanakkor a régi kínai mesterek műveiből vett, magyarra fordított szemelvényekkel.”

„Minden ami eddig homályos volt, most világossá vált.”

„A sok szakmai kifejezés ellenére is érthető a szöveg, a példák, a képek, a hasonlatok segítik a könnyebb megértést.”

„Rengeteg olyan dologról olvashattam, amivel korábban nem találkoztam sehol, és helyére tették a bizonytalanságokat.”

„Fantasztikusan részletes tananyag – és izgalmas!”

„Érthető részletesség.”

„A tanfolyam anyaga több megközelítést alkalmaz, így könnyebben megérthetőek a benne foglaltak. Egy-egy dologra többször visszatérünk a tanulás során, így könnyebben elmélyíthetőek az először csak részben megértett információk is.”

„Először megijesztett egy kissé az anyag. Arra gondoltam, ezt az életbe nem tudom megtanulni, felfogni is alig. Aztán átolvastam még egyszer. Rá kellett jönnöm, hogy egy olyan ember fog tanítani, akinek hihetetlen nagy a tudása, az ismerete, és bizonyára választ fogok kapni egy csomó kérdésre, ami egy másik tanfolyamon a szőnyeg alá söprődött. Új perspektívákat mutat. A leírt gondolataidon keresztül feltárulhat egy kicsit más világ.”

Share This