2020 Fém-Patkány évi útmutatóval – Ősvaló átfogó sorsfejtés

Szerző: | okt 6, 2019

Magyarországon 2020. február 4.-én kezdődik a 庚子 Geng-Zi (Fém-Patkány) napéve.

A szokványos átfogó sorsfejtési tanácsadásaimhoz most ráadásként egy éves útmutatást is mellékelek, vagyis a személyes útmutatást az évi lehetőségeid alakulása mentén adom, hogy a sorsodat az egész 2020-as évre vonatkozóan a változásokkal összhangban vezethesd! Ez az évi hatásokról szól, nem azonos a korábban meghirdetett, az éven hónapról-hónapra végigvezető Sorsvezetővel és Megvalósító Naptárral (arra már beteltek a helyek). Ez az alap átfogó sorsfejtési szolgáltatásom + az év hatásainak átfogó és személyre szóló bemutatása. Részletek alább.

A tanácsadás ára (2019. február 3. reggeléig beérkezett díj esetén): 28000 Ft.

Az anyag kidolgozásának februártól kezdek neki a díjak beérkezési sorrendjében. Jelentkezz hát mielőbb, hogy foglalhasd helyed a sorban!

1. Kattints az alábbi gombra.
2. Töltsd ki az űrlapot, s válaszd az Átfogó írásbeli sorsfejtés lehetőséget.
3. Várd a válaszom, melyben leírom a fizetés módját és a tanácsadás menetét.

Mit tartalmaz ez a különleges útmutató?

Ha 2020. január 31. éjfélig feliratkoztál, és február 3. reggelig beérkezik a díj, akkor megkapod az átfogó sorsfejtésed mellé ezt a ráadás írásos anyagot. Az útmutatókat a díjak beérkezésének sorrendjében készítem el, február elejétől kezdve.
A díj befizetésével tehát foglalhatod a sorban a helyedet, de csak február után kapod meg az anyagot, ami tartalmazza a következőket:

 • átfogó írásbeli sorsfejtés (1 tágabb témakörben vagy három konkrétabb kérdésre felelve az alapvető mozgatórúgóid kifejtésén túl) + 2020 évi hatások a képleted tükrében
 • 9 Csillag Ki képleted jellemzése + 2020 évi hatások
 • születési Sorsvezetőid leírása + 2020 évi Sorsvezetőd
 • útmutató az Öt Változási Állapot működtetéséhez
 • személyre szabott időzítési útmutatások
 • 2 órás szóbeli tanácsadás (legkésőbb az írásos anyag átadása után 1 hónappal)

 

Lelkesítő útravalók

„A sekélyes emberek a szerencsében hisznek,
a bölcsek az ok és okozat törvényében.”
— Ralph Waldo Emerson

Személyre szóló irányjelzők, ösztönző útmutatások a 2020-as évi lehetőségeid kibontakoztatásához. Ébredj rá, érezz rá, ismerd meg, tudd, hogy mi a jó Neked személyesen, és tarts ki mellette következetesen!

庚子土,氣居閉塞,物尚包藏,掩形遮體,內外不交,故曰「壁上土」。
庚子 Geng-Zi (Fém-Patkány) Föld. Az életerő (氣 ) elzárt helyzetbe kerül, a dolgok értéke rejtve van, elfedi a megjelenését, eltakarja a Lényegét, belső és külső nincs kapcsolatban egymással. Ezért nevezik falakon lévő Földnek.

Ahhoz, hogy beengedd a házadba jó lehetőségeket, először is egy ajtóra van szükséged, továbbá biztos falakra. Kapudat baj esetén becsukhatod, üdvök előtt szélesre tárhatod. Falaid megtartják a jót, s óvnak az ártó erőktől. Nincs más hátra, mint megtudni, mikor jön a vendég!

Személyre szóló útmutató 2020 évére

A 2020 Fém-Patkány évi Sorsvezető útmutatást nyújt abban, hogy

 • milyen fordulópontokra, váltásokra érdemes készülnöd az évben
 • mikor várhatóak e fordulatok és hogyan kezelheted őket
 • miként hozhatod ki az évi lehetőségeidből a legjobbat

A szerencse forgandó… és nem kizárólag az időszakok alakítják. Önmagában nincs olyan, hogy „szerencsés időszak” és olyan sincs, hogy „balszerencsés időszak”.

A tényleges megnyilvánulás, megvalósulás függ a helytől, közegtől és az egyéntől, annak cselekedeteitől. Amikor az adott időszakkal és az adott környezettel (hely, társaság, időjárás) összhangban cselekszel, akkor úgy érezheted, hogy a Sorsod „szerencsésen alakul”. Amikor nem cselekszel ezekkel összhangban, akkor pedig úgy érezheted, hogy „balsors sújt”.

Éppen ezért nem lehet kijelenteni semmilyen napról, hogy az sikert hozó vagy hogy balszerencsés! Általánosságban nem lehet beszélni szerelemhozó napról, általánosságban nem létezik meggazdagító időszak, és nem létezik szerencsétlenséget előidéző időpont sem!

Csakis valami viszonylatában, valami összefüggésében lehet jellemezni a helyzeteket. Ez a valami pedig (leggyakrabban) a születési képlet – a teljes születési képlet. Lehet, hogy csak néhány részét érinti, de azok a részek nem önmagukban állnak, hanem egységes egészként a többi résszel együtt.

 

Gondolj csak bele józanul: Ha van olyan nap, ami általánosan, mindenki számára sikert jelent, akkor ennek értelmében sikeres az is, aki valamit el akar érni, és sikeres az is, aki ezt meg akarja akadályozni.

Hitelesebb tehát az a megközelítés, hogy minden viszonylagos: csak valaminek viszonylatában értelmezhető. Más viszonyítási pont tükrében már másként értelmezhető. Éppen ezért kínálok a szolgáltatásaim során személyre szabott időzítési segédletet.

Készülj fel Te is a jövődre, valódi életvezetési iránymutatókkal! Ne dőlj be a mondvacsinált jóslatoknak, hitegető üzeneteknek!

Sorsiránytű 2020 évére

A 2020 Fém-Patkány évi átfogó sorsfejtés személyre szóló javaslatokkal rávilágíthat arra, hogy

 • milyen tevékenységek előnyösek számodra és melyeket kár erőltetni 2020 évében
 • mikor várhatóak változások, fordulatok a már megkezdett folyamataidban
 • mikor érdemes elkezdeni valami új dolgot 2020 évében

Segít, hogy azzal foglalkozhass, amivel tudsz dolgozni, amit kézben tudsz tartani, amivel előrébb jutsz!

Ha olyasminek szenteled a figyelmedet, energiádat, idődet, ami egyáltalán nem működik számodra, akkor valami értékes, működő dologtól veheted el a lehetőséget a megvalósulásra.

A 2020 Fém-Patkány átfogó sorsfejtés egy segédlet az Ég-Ember-Föld hármasságában megnyilvánuló lehetőségeidhez.

Bemutatja…

 • milyen erők segítik elő a boldogulásodat 2020 Fém-Patkány évében
 • kikhez, mikor és hol fordulhatsz segítségért, tanácsért, amikor elakadtál
 • mik a Sorsvédelmezőid: ezek olyan benső hajtóerők, amikhez bárhol bármikor kapcsolódhatsz, s elősegítheti az önvalódra ébredést és az önmegvalósításodat. Megismerve őket olyan egyetemes kulcsokat kaphatsz az egész életedhez, Te vezényelheted az élethelyzeteidet, átalakíthatod szokásokba merevedett állapotaidat. Általuk átfogó rálátásod nyílhat az Életedre. Minden évben más-más minőség társul a születési Sorsvédelmeződhöz, együttes hatásuk olyan életvezetési eszközt adhat a kezedbe, amivel bátrabban és lelkesebben lovagolhatod meg az évi lehetőségeidet.

De: ezek az erők nem a sikeres eredményt biztosítják számodra, hanem előrelendítenek, átsegítenek az akadályokon, illetve megmutatják az ajtót – Neked kell belépni rajta.

Védelmezőid 2020 évében

Share This