2020 Fém-Patkány évi személyes útmutató – Ősvaló Sorsvezető

Szerző: | okt 6, 2019

Magyarországon 2020. február 4.-én kezdődik a 庚子 Geng-Zi (Fém-Patkány) napéve.

Ha szeretnél egy 25-30 oldalas írásos személyes útmutatást az évi lehetőségeid alakulására, hogy a sorsodat a változásokkal összhangban vezethesd, akkor jó helyen jársz!

A tanácsadás bevezető ára (2019. november 30-ig): 20000 Ft.
Jelentkezz mielőbb, és értékes bónuszokban részesülhetsz!

  1. Kattints az alábbi gombra.
2. Töltsd ki az űrlapot, s válaszd a 2020 FÉM-PATKÁNY évi útmutató lehetőséget.
3. Várd a válaszom, melyben leírom a fizetés módját és a tanácsadás menetét.

Lelkesítő útravalók

„A sekélyes emberek a szerencsében hisznek,
a bölcsek az ok és okozat törvényében.”
— Ralph Waldo Emerson

Személyre szóló irányjelzők, ösztönző útmutatások kísérik végig a 12 hónapodat. Ébredj rá, érezz rá, ismerd meg, tudd, hogy mi a jó Neked személyesen, és tarts ki mellette következetesen!

庚子土,氣居閉塞,物尚包藏,掩形遮體,內外不交,故曰「壁上土」。
庚子 Geng-Zi (Fém-Patkány) Föld. Az életerő (氣 ) elzárt helyzetbe kerül, a dolgok értéke rejtve van, elfedi a megjelenését, eltakarja a Lényegét, belső és külső nincs kapcsolatban egymással. Ezért nevezik falakon lévő Földnek.

Ahhoz, hogy beengedd a házadba jó lehetőségeket, először is egy ajtóra van szükséged, továbbá biztos falakra. Kapudat baj esetén becsukhatod, üdvök előtt szélesre tárhatod. Falaid megtartják a jót, s óvnak az ártó erőktől. Nincs más hátra, mint megtudni, mikor jön a vendég!

Személyre szóló útmutató 2020 évére

A 2020 Fém-Patkány évi Sorsvezető útmutatást nyújt abban, hogy

 • milyen fordulópontokra, váltásokra érdemes készülnöd az évben
 • mikor várhatóak e fordulatok és hogyan kezelheted őket
 • miként hozhatod ki az évi lehetőségeidből a legjobbat

A szerencse forgandó… és nem kizárólag az időszakok alakítják. Önmagában nincs olyan, hogy „szerencsés időszak” és olyan sincs, hogy „balszerencsés időszak”.

A tényleges megnyilvánulás, megvalósulás függ a helytől, közegtől és az egyéntől, annak cselekedeteitől. Amikor az adott időszakkal és az adott környezettel (hely, társaság, időjárás) összhangban cselekszel, akkor úgy érezheted, hogy a Sorsod „szerencsésen alakul”. Amikor nem cselekszel ezekkel összhangban, akkor pedig úgy érezheted, hogy „balsors sújt”.

Éppen ezért nem lehet kijelenteni semmilyen napról, hogy az sikert hozó vagy hogy balszerencsés! Általánosságban nem lehet beszélni szerelemhozó napról, általánosságban nem létezik meggazdagító időszak, és nem létezik szerencsétlenséget előidéző időpont sem!

Csakis valami viszonylatában, valami összefüggésében lehet jellemezni a helyzeteket. Ez a valami pedig (leggyakrabban) a születési képlet – a teljes születési képlet. Lehet, hogy csak néhány részét érinti, de azok a részek nem önmagukban állnak, hanem egységes egészként a többi résszel együtt.

 

Gondolj csak bele józanul: Ha van olyan nap, ami általánosan, mindenki számára sikert jelent, akkor ennek értelmében sikeres az is, aki valamit el akar érni, és sikeres az is, aki ezt meg akarja akadályozni.

Hitelesebb tehát az a megközelítés, hogy minden viszonylagos: csak valaminek viszonylatában értelmezhető. Más viszonyítási pont tükrében már másként értelmezhető. Éppen ezért kínálok a szolgáltatásaim során személyre szabott időzítési segédletet.

Készülj fel Te is a jövődre, valódi életvezetési iránymutatókkal! Ne dőlj be a mondvacsinált jóslatoknak, hitegető üzeneteknek!

Sorsiránytű 2020 évére

A 2020 Fém-Patkány évi Sorsvezető személyre szóló javaslatokkal rávilágíthat arra, hogy

 • milyen tevékenységek előnyösek számodra és melyeket kár erőltetni 2020 évében
 • mikor várhatóak változások, fordulatok a már megkezdett folyamataidban
 • mikor érdemes elkezdeni valami új dolgot 2020 évében

A Sorsvezető segít, hogy azzal foglalkozhass, amivel tudsz dolgozni, amit kézben tudsz tartani, amivel előrébb jutsz!

Ha olyasminek szenteled a figyelmedet, energiádat, idődet, ami egyáltalán nem működik számodra, akkor valami értékes, működő dologtól veheted el a lehetőséget a megvalósulásra.

A 2020 Fém-Patkány évi Sorsvezető egyben egy segédlet pártfogóidhoz, védelmezőidhez.

Bemutatja…

 • milyen erők segítik elő a boldogulásodat 2020 Fém-Patkány évében
 • kikhez, mikor és hol fordulhatsz segítségért, tanácsért, amikor elakadtál
 • Sorsvédelmező: Egy olyan benső hajtóerő, amihez bárhol bármikor kapcsolódhatsz, s elősegítheti az önvalódra ébredést és az önmegvalósításodat. Ez által vezényled a te személyes Sorsodat leginkább és lehetsz hatással a világra, alakíthatod át körülményeidet. Általa átfogó rálátásod nyílhat az Életedre.
 • Megvalósító napok: az év jeles napjai, amelyek megsokszorozzák a sikerért tett igyekezeted hatásosságát
 • mikorra érdemes időzíteni tanfolyamokat, vizsgákat, gyakorlótáborokat, elvonulásokat, beavatásokat, s egyéb önfejlesztési/tanulási tevékenységeket;
 • mikorra érdemes időzíteni fontos találkozókat, tárgyalásokat, üzleti megbeszéléseket, állásinterjút, szerződéskötéseket;
 • mikorra érdemes időzíteni vállalkozásod, fontos tevékenységeid indítását, fontos eseményeid (pl. esküvő, házvásárlás, költözés stb.) megrendezését, és sok minden mást is még.

Ezek az erők nem a sikeres eredményt biztosítják számodra, hanem az akadályokon segítenek át, illetve az ajtót mutatják meg – Neked kell belépni rajta.

Védelmezőid 2020 évében

Share This