2023 évi Sorsvezető és Megvalósító Naptár

Szerző: | nov 18, 2022

Az elmúlt két év viszontagságos időszaka arra késztetett, hogy az önismereti megközelítés (hosszú távú alkalmazás) mellett bevonjam a helyzetkezelési megközelítés (rövid távú alkalmazás) eszköztárát is. A világ helyzete lassan helyreállni látszik, de a nehézségek még éreztetik hatásukat. A 2023. február 4-től induló Víz-Nyúl napév több tekintetben új kezdetet, új lendületvételi lehetőséget jelent, így hasznos eszközként szolgálhat a lehetőségeid éves áttekintője. Ennek szellemében írásbeli segédanyagokat nyújtok a beszélgetések mellé.

Továbbra is együttesen használok négy módszert – a Négypilléres Sorsfejtés, a Kilenc Csillag Ki, a Qi Men Dun Jia és a Feng Shui –, azok személyre szabott helyzetkezelési vonatkozásai mentén, hogy végigvezesselek a 2023-as napéven negyedévről negyedévre, hónapról hónapra.

Továbbra is az önismereti oldal adja az alapot, de jobban előtérbe helyezem a változásokra való felkészítést és a hatások feldolgozását. Ezért négy beszélgetésalkalmat kínálok hozzá, aminek során együtt összegezzük az adott negyedévet és támpontokat adok a következőhöz. (A negyedéves ütem persze csak javaslat, szabadon eloszthatod a négy alkalmat az év során, de az utolsó legkésőbb 2023. december 31.-én tartható meg.)

Ennek teljes ára a négy szóbeli tanácsadás díja, ám a Sorsvezetőhöz hónapról hónapra végigkísérő írásbeli útmutatás is jár:

32000 Ft

1. Kattints az alábbi gombra.
2. Töltsd ki az űrlapot, s válaszd az 2023-as Víz-Nyúl napévi Sorsvezető lehetőséget.
3. Várd a válaszom, melyben leírom a fizetés módját és a tanácsadás menetét (ha a levelet nem lelnéd, nézd meg a Promóciók vagy Spam mappában is, mert néha tévedésből a GMail oda teszi).

Személyre szóló útmutató 2023 évére

A 2023 Víz-Nyúl évi Sorsvezető útmutatást nyújt abban, hogy

 • milyen fordulópontokra, váltásokra érdemes készülnöd az évben
 • mikor várhatóak e fordulatok és hogyan kezelheted őket
 • miként hozhatod ki az évi lehetőségeidből a legjobbat

A szerencse forgandó… és nem kizárólag az időszakok alakítják. Önmagában nincs olyan, hogy „szerencsés időszak” és olyan sincs, hogy „balszerencsés időszak”.

A tényleges megnyilvánulás, megvalósulás függ a helytől, közegtől és az egyéntől, annak cselekedeteitől. Amikor az adott időszakkal és az adott környezettel (hely, társaság, időjárás) összhangban cselekszel, akkor úgy érezheted, hogy a Sorsod „szerencsésen alakul”. Amikor nem cselekszel ezekkel összhangban, akkor pedig úgy érezheted, hogy „balsors sújt”.

Éppen ezért nem lehet kijelenteni semmilyen napról, hogy az sikert hozó vagy hogy balszerencsés! Általánosságban nem lehet beszélni szerelemhozó napról, általánosságban nem létezik meggazdagító időszak, és nem létezik szerencsétlenséget előidéző időpont sem!

Csakis valami viszonylatában, valami összefüggésében lehet jellemezni a helyzeteket. Ez a valami pedig (leggyakrabban) a születési képlet – a teljes születési képlet. Lehet, hogy csak néhány részét érinti, de azok a részek nem önmagukban állnak, hanem egységes egészként a többi résszel együtt.

Gondolj csak bele józanul: Ha van olyan nap, ami általánosan, mindenki számára sikert jelent, akkor ennek értelmében sikeres az is, aki valamit el akar érni, és sikeres az is, aki ezt meg akarja akadályozni.

Hitelesebb tehát az a megközelítés, hogy minden viszonylagos: csak valaminek viszonylatában értelmezhető. Más viszonyítási pont tükrében már másként értelmezhető. Éppen ezért kínálok a szolgáltatásaim során személyre szabott időzítési segédletet.

Készülj fel Te is a jövődre, valódi életvezetési iránymutatókkal! Ne dőlj be a mondvacsinált jóslatoknak, hitegető üzeneteknek!

2023 Gui Mao Víz Nyúl pillér

A 2023-as év mérföldkövei

1 út – 4 szakasz – 4 cél: negyedévente megragadható lehetőségeket vázolok fel számodra, hogy kitűzhesd ezek mentén a saját, személyes, belülről jövő közép-, illetve az egész évre vonatkozó és azon túli hosszútávú céljaidat. Rövidebb távon pedig a következőképp segítem haladásodat:

 • 12 kihívás: Minden hónaphoz meghatározok egy kihívást, ami felhívja a figyelmedet a várható akadályokra, nehézségekre, fordulatokra, hogy átláthasd, minek érdemes szentelned az erőforrásaidat, mi meríthet ki hamarabb a kelleténél.
 • 12 hajtóerő: Minden hónaphoz meghatározok egy hajtóerőt is, ami elősegíti, hogy magabiztosabban vállalhasd a kihívásokat, összeszedettebben felkészülhess a fordulatokra, enyhítheti a nehézségeidet. Ezzel átláthatod, hogy merre vezet szabad út, így hatékonyabban tűzheted ki céljaidat, elkerülve a zsákutcákat, meglelve a feltöltődési lehetőségeket.

Sorsiránytű 2023

Ősvaló Sorsvezető

A 2023 Víz-Nyúl évi Sorsvezető személyre szóló térképet nyújt ahhoz, hogy

 • felismerd egyéni értékeidet és mozgatórúgóidat (Négy Pillér, 9 Csillag Ki, Qi Men Dun Jia)
 • milyen kihívások várhatóak az egyes hónapokban (Négy Pillér, Qi Men Dun Jia)
 • hol érdemes különös körültekintéssel lenned otthonod felújításánál, földmozgatásnál (Feng Shui)

Időzítési és ráhangolódási eszközöket nyújt számodra a négy módszer:

 • hogyan kerülhetsz összhangba személyes mozgatórúgóiddal (Négy Pillér, 9 Csillag Ki, Qi Men Dun Jia)
 • hogyan ébreszd fel személyes szellemi hajtóerőidet, hogy kezelésbe vedd a helyzeteket (Qi Men Dun Jia)
 • otthonod mely szegletében meríthetsz erőt egy adott célkitűzéshez, ill. tevékenységhez (Feng Shui)

A Sorsvezető segít, hogy azzal foglalkozhass, amivel tudsz dolgozni, amit kézben tudsz tartani, amivel előrébb jutsz!

Ha olyasminek szenteled a figyelmedet, energiádat, idődet, ami egyáltalán nem működik számodra, akkor valami értékes, működő dologtól veheted el a lehetőséget a megvalósulásra.

A 2023 Víz-Nyúl évi Sorsvezető egyben egy segédlet pártfogóidhoz, védelmezőidhez.

Bemutatja…

 • mi jellemzi az alapvető mozgatórúgóidat (Négypilléres és 9 Csillag Ki születési képlet)
 • mi jellemzi az éves, alkalmi lehetőségeidet (az éves minőségek hatásai a képletedre)
 • Sors-szellemiség: Egy olyan tudati hajtóerő, amihez bárhol bármikor kapcsolódhatsz, s elősegítheti az önvalódra ébredést és az önmegvalósításodat. Ez által vezényled a te személyes Sorsodat leginkább és lehetsz hatással a világra, alakíthatod át körülményeidet. Általa átfogó rálátásod nyílhat az Életedre.
 • Sors-csillag: A Sors-szellemiséged megnyilvánulásait meghatározó Égi összetevő. Hozzáállásodat, vállalt szerepeidet, az időszakok légkörét, hangulatát jellemzi.
 • Sors-kapu: A Sors-szellemiséged megnyilvánulásait meghatározó Földi összetevő. Mozgásteredet, körülményeidet szabja meg, cselekvési lehetőségeidnek ad keretet.
 • Megvalósító napok: az év jeles napjai, amelyek megsokszorozzák a sikerért tett igyekezeted hatásosságát, hogy
  • mikor, kikhez és hol fordulhatsz segítségért, tanácsért, amikor elakadtál
  • mikorra érdemes időzíteni
   • tanfolyamokat, vizsgákat, gyakorlótáborokat, elvonulásokat, beavatásokat, s egyéb önfejlesztési/tanulási tevékenységeket;
   • fontos találkozókat, tárgyalásokat, üzleti megbeszéléseket, állásinterjút, szerződéskötéseket;
   • vállalkozásod, fontos tevékenységeid indítását, fontos eseményeid (pl. esküvő, házvásárlás, költözés stb.) megrendezését, és sok minden mást is még.

Ezek az erők nem a sikeres eredményt biztosítják számodra, hanem az akadályokon segítenek át, illetve az ajtót mutatják meg – Neked kell belépni rajta.

2023: Szellemi hajtóerőid

2023 Gui Mao Víz Nyúl
Share This