2019 évi személyes előrejelzés

Szerző: | feb 1, 2018

Magyarországon 2019. február 4.-én kezdődik a 己亥 Ji-Hai (Föld-Disznó) napéve.

Ha szeretnél egy 25-30 oldalas írásos személyes útmutatást az évi lehetőségeid alakulására, hogy a sorsodat a változásokkal összhangban vezethesd, akkor jó helyen jársz!

Köszönöm az eddigi jelentkezéseket! Ezt a szolgáltatást már csak februárban tudom elkezdeni, így valószínűleg a februári hónapra kevésbé nyújt előzetes felkészülési lehetőséget. Ha így is érdekel az egész éves lehetőségeidre vonatkozó átfogó útmutatás és a 12 hónapon végigvezető időzítési és hozzáállási tanácsok, akkor januárban még jelentkezhetsz a bevezető áron, ami 20000 Ft.

  1. Kattints az alábbi gombra.
2. Töltsd ki az űrlapot, s válaszd az Évi előrejelzés (2019) lehetőséget.
3. Várd a válaszom, melyben leírom a fizetés módját és a tanácsadás menetét.

Lelkesítő útravalók
2019 évére

„A sekélyes emberek a szerencsében hisznek,
a bölcsek az ok és okozat törvényében.”
— Ralph Waldo Emerson

Személyre szóló irányjelzők, ösztönző tanácsok, ihletadó útmutatások kísérik végig a 12 hónapodat. Ébredj rá, érezz rá, ismerd meg, tudd, hogy mi a jó Neked személyesen, és tarts ki mellette következetesen!

Ajánlom figyelmedbe a 2019-es Föld-Disznó napévről szóló általános útmutatómat.

Személyre szóló előrejelzés 2019 évére

A 2019 Föld-Disznó évi Sorsvezető útmutatást nyújt abban, hogy

 • milyen fordulópontokra, váltásokra érdemes készülnöd az évben
 • mikor várhatóak e fordulatok és hogyan kezelheted őket
 • miként hozhatod ki az évi lehetőségeidből a legjobbat

A szerencse forgandó… és nem kizárólag az időszakok alakítják. Önmagában nincs olyan, hogy „szerencsés időszak” és olyan sincs, hogy „balszerencsés időszak”.

A tényleges megnyilvánulás, megvalósulás függ a helytől, közegtől és az egyéntől, annak cselekedeteitől. Amikor az adott időszakkal és az adott környezettel (hely, társaság, időjárás) összhangban cselekszel, akkor úgy érezheted, hogy a Sorsod „szerencsésen alakul”. Amikor nem cselekszel ezekkel összhangban, akkor pedig úgy érezheted, hogy „balsors sújt”.

Éppen ezért nem lehet kijelenteni semmilyen napról, hogy az sikert hozó vagy hogy balszerencsés! Általánosságban nem lehet beszélni szerelemhozó napról, általánosságban nem létezik meggazdagító időszak, és nem létezik szerencsétlenséget előidéző időpont sem!

Csakis valami viszonylatában, valami összefüggésében lehet jellemezni a helyzeteket. Ez a valami pedig (leggyakrabban) a születési képlet – a teljes születési képlet. Lehet, hogy csak néhány részét érinti, de azok a részek nem önmagukban állnak, hanem egységes egészként a többi résszel együtt.

Gondolj csak bele józanul: Ha van olyan nap, ami általánosan, mindenki számára sikert jelent, akkor ennek értelmében sikeres az is, aki valamit el akar érni, és sikeres az is, aki ezt meg akarja akadályozni.

Hitelesebb tehát az a megközelítés, hogy minden viszonylagos: csak valaminek viszonylatában értelmezhető. Más viszonyítási pont tükrében már másként értelmezhető. Éppen ezért kínálok a szolgáltatásaim során személyre szabott időzítési segédletet.

Készülj fel Te is a jövődre, valódi életvezetési iránymutatókkal! Ne dőlj be a mondvacsinált jóslatoknak, hitegető üzeneteknek!

Sorsiránytű 2019 évére

A 2019 Föld Disznó évi Sorsvezető személyre szóló javaslatokkal rávilágíthat arra, hogy

 • milyen tevékenységek előnyösek számodra és melyeket kár erőltetni 2019 évében
 • mikor várhatóak változások, fordulatok a már megkezdett folyamataidban
 • mikor érdemes elkezdeni valami új dolgot 2019 évében

A Sorsvezető segít, hogy azzal foglalkozhass, amivel tudsz dolgozni, amit kézben tudsz tartani, amivel előrébb jutsz!

Ha olyasminek szenteled a figyelmedet, energiádat, idődet, ami egyáltalán nem működik számodra, akkor valami értékes, működő dologtól veheted el a lehetőséget a megvalósulásra.

A 2019 Föld Disznó évi Sorsvezető egyben egy segédlet pártfogóidhoz, védelmezőidhez.

Bemutatja…

 • milyen erők segítik elő a boldogulásodat 2019 Föld Disznó évében
 • kikhez, mikor és hol fordulhatsz segítségért, tanácsért, amikor elakadtál
 • Sorsvédelmező: Egy olyan benső hajtóerő, amihez bárhol bármikor kapcsolódhatsz, s elősegítheti az önvalódra ébredést és az önmegvalósításodat. Ez által vezényled a te személyes Sorsodat leginkább és lehetsz hatással a világra, alakíthatod át körülményeidet. Általa átfogó rálátásod nyílhat az Életedre.
 • Megvalósító napok: az év jeles napjai, amelyek megsokszorozzák a sikerért tett igyekezeted hatásosságát
 • mikorra érdemes időzíteni tanfolyamokat, vizsgákat, gyakorlótáborokat, elvonulásokat, beavatásokat, s egyéb önfejlesztési/tanulási tevékenységeket;
 • mikorra érdemes időzíteni fontos találkozókat, tárgyalásokat, üzleti megbeszéléseket, állásinterjút, szerződéskötéseket;
 • mikorra érdemes időzíteni vállalkozásod, fontos tevékenységeid indítását, fontos eseményeid (pl. esküvő, házvásárlás, költözés stb.) megrendezését, és sok minden mást is még.

Ezek az erők nem a sikeres eredményt biztosítják számodra, hanem az akadályokon segítenek át, illetve az ajtót mutatják meg – Neked kell belépni rajta.

Védelmezőid 2019 évében

Share This